I was thrilled to see that a portion of a large 1:20 section of the Grapes Public House created by Carlos Dos Santos, Alexandra Bailey, Thomas Sellers and myself in a recent edition of The Architects’ Journal. I was however disappointed when I noticed that the only credit for the work was given to Carlos. This is a shame because although a large amount of this particular portion of the section was done by Carlos and he has also been the stand out student of the year, which has resulted in him being put forward for the RIBA President’s Medals, it is upsetting that a piece of work that is a collaboration between four people is not acknowledged as such. The section not only required four skilled individuals but also their ability to work as part of a team to complete, and resulted in a piece of work we were all very proud of.

Advertisements